DJ Bozsik

the show must go on

Kedves Jegyespár, üdvözöllek benneteket oldalamon!

Esküvői DJ-ként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a maximumot nyújtva járuljak hozzá a nagy napotokhoz.

Ennek szellemében álmodtam meg 2019-ben az „EDJ-SHOW”-t.

Esküvőre zenei szolgáltatónak DJ-t felkérni egyre elfogadottabb, és az általa nyújtott színvonallal szemben is - szerencsére- növekednek az elvárások. Számomra fontos és természetes az alkalomhoz méltó magas színvonalú szolgáltatás nyújtása. A névválasztással is szeretném jelezni azt a meggyőződésemet, hogy nem elég két hangfal és pár színes lámpa. A mai esküvőknek messzemenőkig megfelelő látványos technikát, profi hangzást és természetesen változatos zenéket kínálok, és igazi ereszd el a hajamat hangulatot másnap reggelig.

Magamról néhány mondatban:

Zenei mindenevő vagyok. Sajnos a hangszeres zenetanulás kimaradt az életemből, de ezt a hiányérzetet a zenék bemutatásával sikerült pótolnom. Egészen kicsi koromtól kezdve élvezettel fogadtam be az engem ért zenei hatásokat. Hallgattam szüleim kedvenc dalait, hajnalig ültem a rádió mellett és a már rég nem létező adókon figyeltem a slágerlistákat. Rögzítettem kazettára a számokat, melyeket be is mutattam kezdetben házibulikon, iskolai bálokon, később természetesen már nagyobb rendezvényeken. Sok zenét megszerettem a klasszikus rock zenén át az elektronikus műfajokig bezárólag. A 90-es évek végén és 2000-es években több zenei stílust is játszva, különböző helyeken álltam a pult mögött, illetve rezidensként is dolgoztam.  

Hosszabb kihagyás után tértem vissza a DJ pult mögé, immár, mint esküvői DJ. Kézenfekvő döntés volt, mert a zenék amit a ma házasulandó párjai retrónak mondanak az én aktív zenei múltam szerves részét képezték. Elegyítve a ma slágereivel igazán széles zenei repertoárt eredményez, ami nagy előny az esküvőkön ahol több generáció mulat együtt.

Bozsik Tamás

EDJ-SHOW